Atelier Handmade

LIVRARE GRATUITĂ!

         

REALIZĂM PE COMANDĂ EXTENSII PĂR RUSESC

100% NATURAL

         

          Sistemele microring și keratină din părul rusesc 100% natural pe care-l avem în showroom este realizat manual și personalizat, la cererea dvs. Părul uzbek vine gata făcut din fabrică, indiferent de sistem.

         Orice nu avem pe stoc se poate aduce pe comandă. Comanda se face pe bază de avans și se consideră înregistrată la achitarea facturii de avans. Diferența se plătește la primirea coletului sau după aplicarea extensiilor, dacă alegeți montajul să fie realizat în salonul nostru.

         Ce avem pe stoc ajunge la voi în 24h ore dacă nu optați pentru microring sau keratină păr rusesc, deoarece acesta îl prelucrăm manual. Iar pentru prelucrare este nevoie de timp. Comenzile se preiau în ordine cronologică.

              NU deținem un stoc mare, tocmai pentru că dorim să aveți posibilitatea de a vă alege calitatea părului din extensii, lungimea, desimea, culoarea, sistemul de prindere, nu să vă convingem să cumpărați ce avem pe stoc! NU comercializăm en-gros(de aceea nu avem un site de vânzări online!), ci ne adresăm celor care vor mai mult, celor care au pretenții și caută să cumpere extensii de păr așa cum își doresc, nu așa cum se găsesc. Prin urmare, comandați din timp!

              Pentru modificările sistemelor de prindere, timpul de lucru diferă în funcție de cantitatea de păr și de sistemul de prindere pentru care optați la modificare.

Calitatea părului

Ai de ales între:

  • PĂR RUSESC 100% NATURAL
  • PĂR UZBEK 100% NATURAL

 

Pentru că există cliente care vor mai mult și au pretenții, am deschis atelierul de prelucrare handmade a extensiilor de păr! Prin urmare, îți vei putea personaliza extensiile de păr după bunul plac!

 

Citește despre calitatea părului pe blogul nostru:

http://extenssionista.com/hair-collection 

Realizare extensii handmade

• microring(microstick)
• keratină și microkeratină

Toate lucrările se vor realiza NUMAI pe comandă! Prețurile depind de părul ales, de tehnica de prindere, și de gramajul care trebuie prelucrat!

Prețurile sunt afișate pe acest site, pagina SERVICII.

Modificarea extensiilor pe care le ai deja

                   Deasemenea, dacă ai extensii acasă, părul este de calitate, dar nu-ți mai place sistemul de prindere, îl poți aduce să îl transformăm în alt tip de prindere.

                  De exemplu, ai extensii clip on, dar te enervează să le aplici/îndepărtezi zilnic și vrei să îți aplici extensii microring, le aduci și ți le facem microring, nu trebuie să-ți cumperi alte extensii de păr!

Personalizarea extensiilor tale

 

Pentru că totul este personalizat, este nevoie să ne dai detalii despre ce cauți:
• Cât de lungi vrei?
• Cât de dese?(gramaj)
• Ce calitate să fie părul?
• Ce tehnică?
• Ce culoare/culori?

Gramajul de care ai nevoie, diferă în funcție de tipul tău de păr. Dacă ai:
• Păr rar/subțire: între 80-100 grame
• Păr mediu(nici prea des, nici prea rar): între 100-150 grame
• Păr des: 150-250 grame

Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi!