Cât putem ține extensiile în păr?

Cât putem ține extensiile în păr?

 

         Cât de mult puteți ține extensiile în păr diferă în funcție de sistemul de prindere pe care l-ați ales. Totuși, pentru siguranța părului dvs., recomandăm să nu stați mai mult de 3 luni fără a vă face întreținerea, indiferent ce tip de extensii aveți. Astfel, veți evita neplăcerile procedurii de descâlcire și nu vi se va rupe deloc părul dvs.

 

Astfel:

  1.  Extensiile cu microring, nanoring, minitubes – se ridică o dată la 2-3 luni, în funcție de cât de repede vă crește părul. La ridicare plătiți numai manopera(reaplicarea). Le puteți reutiliza de câte ori doriți atât timp cât calitatea părului rezistă și lungimea lor vă convine.
  2.  Extensiile cu keratină – se recomandă maxim 3 luni, deși sunt cazuri în care au fost ținute și 5-8luni, noi nu recomandăm și dacă citiți și celelalte pagini de pe blogul nostru, veți găsi explicația logică pe care am menționat-o.
  3.  Extensiile cu clip-on – vă țin atât timp cât nu le supuneți unor experimente prin decolorare, supraîncălzire, etc. deoarece, în mod obișnuit, acestea nu le purtați zilnic, deci nu sunt foarte utilizate. Acestea sunt extensii TEMPORARE, de ocazie, nu se poartă zilnic.
  4. Extensiile cu bandă(tape-in) – 1 lună jumătate, în funcție de cât de repede vă crește părul, după care se pot refolosi, prin curățare și întreținerea făcută de către tehnician.
  5. Extensiile cusute(LA Celebrity) – 1 lună jumătate, deoarece tresele sunt mai grele, și se lasă mai repede în jos.
  6. Extensiile nod brazilian – 3 – 3,5 luni. Acestea nu se refolosesc, de obicei.
  7. Extensiile ultrasunete – 3 luni. Se refolosesc prin reprelucrare.
  8. Extensiile ice extensions –  3 – 3,5 luni. Acestea nu se refolosesc, de obicei.
  9. Extensiile microkeratină(minicapsule rusești) – se recomandă maxim 3 luni. Se refolosesc prin reprelucrare.
No Comments

Post A Comment