FRANCIZA EXTENSSIONISTA

EXTENSSIONISTA – BRAND CU EXPERIENȚĂ ÎN SERVICII ȘI PRODUSE DE CALITATE

EXTENSSIONISTA este un concept nou de salon, în cadrul căruia se oferă servicii exclusive extensii de păr. Conceptul urmează trendul internațional în specializarea pe un singur domeniu beauty, în cazul de faţă, extensiile de păr. Deasemenea, EXTENSSIONISTA comercializează numai produse de top și se mândrește cu faptul că a fost pionier în introducerea unor produse și servicii în România. Încă din 2007, activitatea EXTENSSIONISTA s-a concentrat în exclusivitate pe extensiile de păr, fiind și prima academie extensii păr din România, singura cu trainer acreditat ANC, certificat internațional în Rusia, Statele Unite ale Americii, Maria Britanie, Emiratele Arabe și Lituania.

Produsele comercializate de către EXTENSSIONISTA sunt autentice, importate din Rusia și Uzbekistan. Serviciile oferite în salon includ tehnici de aplicare variate și personalizate în funcție de nevoile clientelor.

 

Suntem deschiși pentru găsirea unei variante mixte de salon, care să combine, sub numele EXTENSSIONISTA și alte servicii din domeniu.

O afacere care face clientele fericite!

În decursul anilor, EXTENSSIONISTA a creat prin cursurile de formare din diferite orașe din România dar și prin magazinul online o rețea de cliente fidele produselor de calitate. Acestea se deplasează deseori din orașe precum Cluj, Deva, Brașov, Galați etc pentru a beneficia de serviciile profesionale din salon, fapt care a determinat francizarea acestui concept. Din noiembrie 2022, Extenssionista a deschis al doilea salon din țară în orașul București.

 

EXTENSSIONISTA a făcut față provocărilor cauzate de pandemie sau de război, având, dimpotrivă mai multe solicitări pentru achiziționarea produselor de calitate.

 • DOMENIU DE ACTIVITATE: BEAUTY
 • ȚARA DE ORIGINE: ROMÂNIA
 • TIP CONTRACT: FRANCIZĂ SIMPLĂ
 • DURATA CONTRACT: 5 ANI
 • NIVEL INVESTIȚIE: 18.000-35.000€(preț estimativ, calculele depinzând de locație și oraș/țară)
 • TAXA DE INTRARE: 6000€
 • REDEVENȚE LUNARE: ACHIZIȚIONAREA DE PRODUSE
 • CONTRIBUȚIE BUGET MARKETING: 500€/lună
 • UNITĂȚI PROPRII: 2(TIMIȘOARA ȘI BUCUREȘTI)
 • LOCAȚII VIZATE:  IAȘI, CLUJ (ÎN ROMÂNIA) și orașe mari din Europa(Paris, Milano, Viena etc)

SUNǍ SAU SCRIE-NE PE WHATSAPP LA 0765.917.772!
AVANTAJELE FRANCIZEI
  1. ISTORIC DOVEDIT – Brand cu experiență recunoscut pe piața națională.
  2. CONCEPT INEDIT – Specializarea exclusivă în extensiile de păr oferă încredere clientelor.
  3. PRODUSE  AUTENTICE ȘI DE CALITATE – Produsele sunt personalizate în atelierul EXTENSSIONISTA sau realizate pe bază de comandă.
  4. INVESTIȚIE INIȚIALĂ MICĂ – Investiția poate cuprinde numai deschiderea salonului, stocul de păr putând fi achiziționat ulterior.
  5. SUPORT PERMANENT –  Alegerea locației, training specializat și realizarea unei vizite/lună pentru creșterea performanței francizatului.
  6. RESEARCH ȘI DEZVOLTARE PERMANENTĂ DE PRODUSE ȘI TEHNOLOGII NOI
PROFILUL INVESTITORULUI
  1. AI SPIRIT ANTEPRENORIAL – Îți plac faptele, nu vorbele și ai inițiativă.
  2. ÎȚI PLACE SĂ FACI LUCRURILE CÂT MAI BINE POSIBIL – Ești implicat și dedicat lucrurilor pe care le faci.
  3. EȘTI ORIENTAT CĂTRE CLIENT – Te pui în locul celorlalți și vrei ca ceea ce faci să aducă satisfacție și plus de calitate.
  4. EȘTI O PERSOANĂ ORGANIZATĂ – Iei lucrurile în serios și știi cât e de importantă prezența ta în afacerea ta.
  5. DEȚII CAPITALUL NECESAR PENTRU INVESTIȚIE – Ai un capital de 18.000-35.000€ și vrei să investești într-o afacere de succes.