Hair Collection

PĂRUL RUSESC 100% NATURAL

FĂRĂ SILICON. FĂRĂ FIBRE SINTETICE. Părul rusesc este recunoscut de întregul domeniu ca fiind cel mai bun păr. Această informație poate fi verificată foarte ușor cu un click pe Google(de preferat în limba engleză).

CARACTERISTICI:

  • fir gros, rezistent
  • textură fină la atingere, dar rezistentă
  • vârfuri pline 100%
  • standard de realizare remy
  • durată de viață: nelimitată, cu întreținere corespunzătoare

 

           De ce este atât de apreciat? În primul rând, datorită calității produselor cu care fabricile rusești lucrează atunci când e vorba de vopsirea și decolorarea părului. Rusoaicele sunt cliente pretențioase din fire și nu acceptă decât ce este mai bun și adoră produsele de lux.

            În al doilea rând, datorită faptului că rusoaicele care își donează sau își vând părul au, în mod nativ, nuanțe foarte deschise la păr. Acest lucru ajută ca, atunci când se dorește realizarea părului blond foarte deschis(acel alb, blond platinat și nuanțele foarte deschise care vă plac vouă) decolorarea să fie un proces foarte puțin dăunător. Nu este nevoie să agresăm părul atunci când vrem să-l deschidem dintr-un șaten sau un blond mediu! Dacă comparați această procedură cu părul indian sau chinezesc(care este negru în starea lui originară, indienii au păr foarte negru) veți înțelege de ce părul ieftin, indian sau chinezesc, atunci când este blond, nu rezistă foarte mult în timp. Pe lângă acest lucru, produsele folosite în China sunt cele mai ieftine, pentru ca extensiile să poată fi vândute la cel mai mic preț, fără să conteze calitatea rezultatului.

 

             De ce este cel mai scump? În primul rând, pentru că este muult mai rar. Populația Rusiei este de aproximativ 143 milioane de locuitori. Dintre aceștia, undeva la 80% sunt ruși, restul au alte etnii. Din populația totală, 71% au vârsta între 16-64 ani, în jur de 52 de milioane fiind femei. Dacă luăm în considerare faptul că părul celor tinere, este încă un păr moale și deseori folosit în starea lui naturală, ca baby hair(cea mai scumpă variantă de păr rusesc). La fel, și faptul că, după 45 ani, structura părului se schimbă iar acest păr nu se mai folosește în comerț, putem spune că un procent relativ mic de rusoaice rămân în discuție ca posibile donatoare de păr rusesc. Dintre acestea, câteva probabil nu-și cresc părul, câteva probabil nu-l vor vinde sau dona niciodată. Iată deci, cum avem o cantitate foarte mică de păr de calitate, care se caută în toate colțurile lumii!

Dacă comparăm cu populația chineză și indiană(de unde provine părul chinezesc și indian), aflăm că, China are 1,4 miliarde de oameni, dintre care 49% sunt femei, în jur de 600 milioane. Adăugăm populația Indiei de 1,3 miliarde de oameni, dintre care 586 milioane sunt numai femei. Avem, împreună, un miliard și ceva de posibilități. Desigur, nu toate își vor vinde sau dona părul și nu toate îl vor lăsa să crească, însă cantitatea de păr asiatic este muult mai mare decât cantitatea de păr rusesc din lume.

 

În showroom-ul nostru, părul pe care îl avem provine de la unu sau mai mulți donatori și persoane care au dorit să-și vândă părul. După o vizită personală în St. Petersburg și Moscova, în august 2019, am încheiat o colaborare cu o fabrică serioasă, care ține la calitatea părului pe care-l furnizează peste tot în lume. Am ales această fabrică, după ce am testat și comparat părul lor cu alte 8 fabrici din orașele rusești. Părul colectat de la donatori este virgin în starea lui inițială, atent selectat, fără vârfuri despicate. Mai mult, părul are vârfurile pline 100%(double drawn hair). Tot părul pe care îl avem noi, este vopsit și decolorat atent, cu produse de calitate, în fabrica rusească.

PĂRUL UZBEK 100% NATURAL

FĂRĂ SILICON. FĂRĂ FIBRE SINTETICE. Părul uzbek provine din Uzbekistan și deși este păr asiatic, fiind colectat și prelucrat în fabricile din Rusia reușește să-și păstreze calitatea un timp îndelungat, având însă, un preț mult mai accesibil decât părul rusesc.

CARACTERISTICI:

  • textură fină
  • vârfuri pline 60-70%
  • standard de realizare remy
  • durată de viață: maxim 1-1,5 ani, cu întreținere corespunzătoare

 

             În showroom-ul nostru, părul pe care îl avem provine de la unu sau mai mulți donatori și persoane care au dorit să-și vândă părul. Pentru furnizarea acestui păr colaborăm cu o altă fabrică din Rusia, care colectează acest păr din Uzbekistan. Originar, nuanțele de păr sunt destul de închise, însă, prelucrarea atentă și cu produse de calitate în fabricile rusești fac ca acest păr să-și păstreze calitatea. Nevând silicon și fibre sintetice și acest păr este net superior părului indian și chinezesc de pe piață.