LIVRARE, RETUR, RECLAMAȚII

 

• Comenzile se preiau de luni-vineri între orele 10-19, telefonic(0762.297772) sau online pe Facebook/Instagram Extenssionista. NU avem un site de vânzări pentru că vrem să lucrăm direct cu clientul. Toate pozele/video-urile noastre sunt reale și pot fi primite pe Whatsapp, Instagram, Facebook sau puteți vizita showroom-ul nostru din Timișoara, Nicolae Andreescu nr. 74.

• Comenzile plasate până în ora 15, de luni până vineri, sunt plasate în aceeași zi, dacă avem produsul pe stoc și nu trebuie prelucrat.

• Comenzile plasate după ora 15, de luni până vineri, se expediază în următoarea zi lucrătoare, dacă avem produsul pe stoc și nu trebuie prelucrat.

Pentru ceea ce avem pe stoc, dar necesită prelucrare, comanda se expediază în maxim 72 ore, în funcție de volumul de lucru în curs.

• Toate comenzile de păr rusesc pentru produsele pe care nu le avem pe stoc, precum și comenzile de prelucrare a părului rusesc de pe stoc, se fac NUMAI PE BAZĂ DE AVANS(50%)!

• După achitarea facturii de avans, dăm în lucru comanda dvs. sau o comandăm din Rusia. Sunteți notificat când este finalizată comanda sau când produsul ajunge la noi și urmează să îl expediem. Primiți nr. AWB după expedierea coletului, iar restul de plată se face, cu ramburs, la ridicarea coletului.

• Pentru comenzile din afara țării, plata se face anticipat, pe baza facturii fiscale.

• Comenzile ajung din Rusia la noi în 5-7 zile lucrătoare, în funcție de activitățile UPS și de procedurile vamale române pe care trebuie să le îndeplinim.

• Comenzile preluate în weekend sau de sărbători legale telefonic sau online pe pagina de Facebook/Instagram Extenssionista sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

 

• Pe teritoriul țării comenzile vor fi livrate prin intermediul FAN COURIER.

• În afara țării, expediem prin UPS.

• Termenul de livrare este rapid și nu depășeste 1-2 zile lucrătoare de la momentul expedierii. MenȚionam ca acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. De asemenea, acest termen ar putea suferi modificari în anumite perioade foarte aglomerate din an pentru firmele de curierat (de ex: Covid-19, Black Friday, Sarbatorile de Crăciun sau de Paște etc).

Livrarea se face la adresa menționată de dvs!

• Transportul este GRATUIT în orașele din țară!

• Transportul se plătește numai pentru comenzile din afara țării!

• Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiintați în timp util.

RETURNAREA UNUI PRODUS

Un produs se poate returna în următoarele situații:

1. Renunțarea la contractul la distanță în termen de 14 zile calendaristice;

1.1 Cumpăratorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un PRODUS în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri suplimentare. Singurele costuri care vor cădea în sarcina consumatorului / clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produsului (cheltuielile de transport). Restituirea sumei se referă strict la valoarea produselor comandate. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui PRODUS expiră în termen de 14 zile din ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a produsului respectiv!

1.2 În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal , trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul in care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma in maxim 14 zile de la data informării Vânzătorului de catre Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

• pentru Comenzile achitate cu Card/Op/ramburs/Transfer -> prin virament bancar în contul specificat de client, ulterior;

• Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.

2. Schimb de nuanță/ înlocuire produs

• Fiecare client primește mai multe fotografii/video-uri cu produsele REALE, înainte de a hotărî comanda. Însă, în cazul în care nuanța aleasă nu se potrivește cu părul tău, te rugăm să ne returnezi produsul pentru a fi înlocuit. Taxele de transport vor fi suportate de către Client.

• Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare , vei achita doar diferența , respectiv dacă valoarea este mai mică, vei primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. În acest caz, costurile de transport vor fi suportate de către Client/Cumpărator.

• În cazul în care ți-ai achizitionat mai mult de un produs, se va trimite retur doar acel produs (acele produse) pentru care se dorește schimbul.

3. Produs livrat greșit, neconform sau care prezintă deteriorări în momentul livrării/ recepției

Fiecare produs EXTENSSIONISTA este atent verificat de către colegii noștri  pentru a fi conform standardelor pentru ca tu să fii pe deplin mulțumită. Produsele se cântăresc și primiți fotografii înainte de ambalare și expediere, pentru o ultimă confirmare. Totuși, dacă se întâmplă să:

• primești un alt produs decat cel comandat de tine, te rugăm să ne semnelezi în cel mai scurt timp acest aspect, pentru a returna produsul și pentru a fi înlocuit cu cel corect; toate costurile de retur și transport al produsului corect, vor fi suportate de către EXTENSSIONISTA!

• produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, poți returna produsul pentru înlocuire sau rambursarea integrală a sumei achitate (reprezentand contravaloarea produsului);

• pentru produsele ale caror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, îți recomandăm să refuzi recepția lor și să ne semnalezi telefonic acest aspect în cel mai scurt timp.

Depunem toate eforturile pentru ca schimbul tău să se realizeze chiar în ziua în care primim coletul și înregistrăm returul, termenul maxim pentru realizarea schimbului fiind de 48 ore , în zilele lucrătoare!

Înainte de a trimite coletul retur, te rugăm să te asiguri ca acesta respectă următoarele CONDIȚII:

1. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, certificat și factură)! În cazul în care produsul returnat nu este in stare corespunzătoare, va fi refuzat din motive de igienă.

Atenție!!!

• Produsele folosite (purtate, spălate, coafate) NU se schimbă!!!

• Pentru a vedea culoarea este de ajuns să scoateți extensiile din cutie și să le comparați cu părul dvs.

• Pentru că știm, spre deosebire de alte firme, calitatea părului din extensii nu poate fi identificată decât după utilizare și pentru că dorim să satisfacem clientele noastre pe deplin, permitem înlocuirea/rambursul contravalorii produsului dacă calitatea părului NU corespunde cu ceea ce v-am promis! De aceea, în termen de 14 zile de la primirea coletului, după ce ați utilizat extensiile dacă observați erori de fabricare(cărerea părului din extensii, etc) sau probleme referitoare la calitatea părului(încâlcire etc). Acest lucru deoarece lucrăm numai cu fabrici responsabile și serioase din Rusia, care își asumă responsabilitatea pentru orice neplăceri posibile!

EXCEPȚII. NU SE RETURNEAZĂ/ÎNLOCUIESC PRODUSELE CARE:

  • deși purtate, nu ați anunțat în termenul maxim de 14 zile orice problemă!
  • v-a fost recomandat altceva, iar dvs. ați insistat pe un anume produs care nu se potrivește pentru părul dvs!
  • nu ați respectat regulile de întreținere atașate produselor primite!

REȚINEȚI! NICI O FIRMĂ NU VĂ RETURNEAZĂ BANII/ÎNLOCUIEȘTE PRODUSUL PURTAT! Nici o lege nu ne obligă să facem acest lucru!

• Părul din extensii, cel rusesc și cel uzbek a fost testat personal de către directorul companiei noastre, în fabricile din Moscova și Sankt Petersburg, în august, 2019!

 

2. În cazul returului prin renunțarea la contract de către Client, acesta are obligația să restituie și eventualele cadouri care l-au însoțit!

3. Pentru expedierea coletelor puteți folosi orice serviciu de curierat rapid (FAN COURIER). Nu primim colete retur prin Poștă!!

4. Nu acceptăm colete returnate cu taxă ramburs, dacă doriți returnarea sumei reprezentând contravaloarea produsului, trimiteți coletul cu valoare ramburs zero , iar banii vor fi virați în contul dvs bancar în termen de 72 ore. Contul bancar unde va fi returnată contarvaloarea produsului, precum și numele titularului de cont vor fi menționate pe spatele facturii fiscale care va însoți produsul returnat.

Excepții:

• NU puteți returna produsele, după termenul de 14 zile, dacă acestea, purtându-le, nu prezintă nici un defect sau problemă, doar pentru că v-ați răzgândit sau vreți alte culori!

CUM RETURNEZI PRODUSUL?

1. Ambalează produsele pe care dorești să le returnezi în ambalajul original cu toate accesoriile, certificat, factură și scrie pe spatele facturii numele de cont și contul în care dorești rambursarea banilor.

2. Trimite coletul prin curier, cu ramburs 0 către SC KARMA BY REA SHEESHA SRL, pe adresa : str. NICOLAE ANDREESCU NR. 74, TIMIȘOARA, jud. TIMIȘ, tel. 0762297772

NU ACCEPTĂM COLETE TRIMISE PRIN POȘTĂ!

Odată ajuns coletul la noi, veți fi contactat de către colegii de pe departamentul ,,RETUR/RECLAMAȚII” în vederea soluționării solicitării dvs.

Pentru informatii suplimentare, nu ezita să ne contactezi:

Tel: 0762297772 | 0765917772

e-mail: extenssionista.uk@gmail.com

RECLAMAȚIILE la Protecția Consumatorului le puteți face pe site-ul oficial ANPC:

https://anpc.ro/