Utilizarea datelor personale și politica cookie-uri

POLITICA DE COLECTARE ȘI PROCESARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

1. Introducere și informatii generale

S.C. KARMA BY REA SHEESHA S.R.L, Str. Nicolae Andreescu, nr. 74, Timișoara, Jud. Timiș, este operatorul acestui site. Pentru a ne contacta, vă rugam să folosiți informațiile oferite în pagina de Contact.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 și a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, S.C. KARMA BY REA SHEESHA S.R.L – are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

2. Prelucrarea datelor pe site

Dat fiind că faptul că site-ul este unul de prezentare și nu de vânzări, societatea noastră nu se încadrează în această categorie deoarece site-ul nu înregistrează date.

2.1 Datele personale colectate:

a. Persoane fizice: Numele și prenumele, adresa postală completă, adresa de livrare completă, numărul de telefon, adresa de email și alte date necesare înscrierii la Cursurile noastre, care sunt trecute în FORMULARUL DE ÎNSCRIERE la cursuri.

b. Persoane juridice (în cazul cumpărătorilor sau participanților persoană juridică): Denumire persoană juridică, atributul fiscal, codul unic de înregistrare, Număr de înregistrare Registrul Comerțului, adresa poștală completă, adresa de livrare completă, numărul de telefon, adresa de email, informații delegat: Nume – Prenume + Nr. Telefon (unde este cazul).

Atentie! S.C. KARMA BY REA SHEESHA S.R.L – nu colectează date cu caracter personal clasificate ca și date sensibile în conformitate cu prevederile articolului 9.1 din REGULAMENTUL CE nr. 679 din 27 aprilie 2016.

Nu colectăm informații cu privire la: originea etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice, apartenența sindicală, date genetice sau biometrice, date medicale(Decât cele permise în limitele legii, dată fiind situația COVID-19!), date despre viața sau orientarea sexuală.

2.2 Scopul colectarii datelor este:

– Recepționarea de comenzi plasate prin mijloacele electronice

– Procesarea comenzilor plasate prin mijloace electronice

– Expedierea comenzilor plasate prin mijloace electronice

– Încasarea contravalorii produselor în sistem ramburs, prin virament bancar sau prin plăți cu cardul

– Procesarea retururilor

– Înscrierea și participarea la cursurile noastre online sau în sală

– Soluționarea reclamațiilor

– Informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea și facturarea Comenzilor

– Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o Comandă, la Bunurile și sau serviciile achizitionate

– Trimiterea notificărilor pentru programări sau participarea la cursuri telefonic sau prin SMS.

2.3 Unde se colectează datele?

Datele personale ale Utilizatorilor sunt stocate în baza de date KARMA BY REA SHEESHA SRL, în dosarul cu formulare înscrieri și în aplicația SMARTBILL de emitere facturi.

2.4 Procedeul de colectare a datelor:

Prin oferirea datelor necesare, Cumpărătorul declară și acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date KARMA BY REA SHEESHA SRL și își da acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopurile prevăzute mai sus.

2.5 Perioada de stocare a datelor

S.C. KARMA BY REA SHEESHA S.R.L – are permisiunea de a prelucra datele cu consimțământul dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Datele Utilizatorilor vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru scopurile menționate mai sus.

2.6 Persoanele vizate

Persoanele vizate sunt Utilizatorii actuali ale caror date au fost deja colectate și Utilizatorii noi, care comandă prima dată dupa intrarea în vigoare a Regulamentului (25 mai 2018).

Utilizatorii actuali (ale caror date au fost deja colectate în urma unor comenzi făcute anterior) se consideră că și-au dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Utilizatorii sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui părinte sau tutore legal. Legislația aplicabilă privind protecția datelor poate stipula o limită de vârstă diferită în acest sens.

3.Drepturile utilizatorului

Pentru a asigura controlul deplin asupra informațiilor dumneavoastră, dispuneți de un amplu set de drepturi pe care le puteți folosi pentru a gestiona modul în care noi prelucrăm datele dumneavoastră. Prin citirea Documentului ați luat la cunostinta faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

– Dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date

KARMA BY REA SHEESHA SRL va pune la dispoziție informațiile deținute la cerere.

-Dreptul de intervenție (a corecta sau a modifica)

KARMA BY REA SHEESHA SRL va corecta/completa/modifica informatiile personale greșite, în cazul în care ne notificați acest lucru.

-Dreptul de a șterge datele

Ștergerea datelor personale pastrate se poate face printr-o cerere adresată către KARMA BY REA SHEESHA SRL, pe căile menționate la CONTACT.

Datele persoanale ale Utilizatorilor inactivi vor fi șterse după trecerea unei perioade de 60 de luni de la data ultimei interacțiuni cu KARMA BY REA SHEESHA SRL.

-Dreptul privind blocarea datelor.

În anumite cazuri stabilite juridic, KARMA BY REA SHEESHA SRL va bloca datele dumneavoastra, dacă ne solicitați acest lucru. Datele blocate sunt prelucrate ulterior numai pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră.

– Dreptul de a va retrage consimțământul

Vă puteți retrage consimțământul acordat în legatură cu prelucrarea datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor. Legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră nu va fi afectată de acest lucru, până la momentul retragerii consimțământului dumneavoastră.

– Dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră.

Vă puteți opune prelucrării datelor dumneavoastră, în orice moment, cu efect pe viitor, în cazul în care prelucrarea de către noi, a datelor dumneavoastră se realizează pe baza uneia dintre justificările legale prevăzute în articolul 6 (1e sau 1f) din Regulamentul (UE) 2016/679. În cazul în care vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră, vom înceta prelucrarea datelor dumneavoastră, cu condiția sa nu existe motive imperioase și legitime pentru o prelucrare ulterioară. Prelucrarea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing direct nu va constitui niciodată pentru noi un motiv imperios și legitim.

– Dreptul la portabilitatea datelor

La solicitarea dumneavoastră, KARMA BY REA SHEESHA SRL vă putem pune la dispoziție toate informațiile colectate de la dumneavoastră într-un format structurat, folosit in mod obisnuit si prelucrabil electronic.

– Dreptul de a va adresa unei autorități de reglementare

Puteți face o contestație în caz de încalcare a drepturilor dumneavoastră de către KARMA BY REA SHEESHA SRL, la o autoritate pentru protecția datelor:

Autoritatea Naționala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro.

Vă puteți exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate și datate, atasata intr-un email trimis pe adresa: karmastudiobyrea@yahoo.com.

Sau printr-o cerere datată și semnată trimisă prin poștă/curier – la adresa din pagina de Contact.

Atentie! Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre Buenobia.ro pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea de a finaliza Comanda, neincheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii produselor/serviciilor comandate.

In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja catre Buenobia.ro si exista comenzi in derulare, comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. In cazul in care dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, Buenobia.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de prejudiciu.

4.Transmiterea datelor personale

S.C. BUENOBIA LUXURY EXTENSIONS S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia colaboratorilor nostri:

– Smart Bill – pentru facturarea comenzilor

– Urgent Cargus – pentru livrarea comenzilor

– Mailchimp – pentru campaniile email marketing

– Sms Advert-pentru campaniile de sms marketing

– Facebook Ads Manager – pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale

– Google Ad Words – pentru campaniile de e-marketing

– Mobil – Pay – pentru platile online in siguranta

Singurele date despre utilizatorii site-ului Buenobia.ro, la care au acces terte parti sunt agregate si anonimizate, pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.Modalitati de contact

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire utilizarea de catre Buenobia.ro a datelor personale, va rugam sa ne contactati la adresa și numărul de telefon din pagina de Contact sau la gdpr@buenobia.ro.