Ce produse de întreținere să folosim pentru extensii de păr?

Ce produse de întreținere să folosim pentru extensii de păr?

Multe dintre clientele noastre și nu numai ne întreabă cum își pot întreține extensiile mai bine. Iată câteva sfaturi:

În salon, folosim Nashi – Masca Tratament care poate fi utilizată pe păr uscat și pe păr umed. Este absolut necesar ca părul din extensii să fie hidratat mereu. Nu are rădăcină proprie. Costă în jur de 90 lei și poate fi achiziționată de la colaboratorii Nashi din orașul dvs.(noi nu suntem colaboratori!).

Deasemenea, deși are consistența unui ulei, Tratamentul de la MarrocanOil se adresează tuturor tipurilor de păr. Nu încarcă și nu unge părul. Are un miros deosebit. Costă în jur de 80 lei și se poate comanda online de pe Notino.

Întreținerea extensiilor de păr se poate realiza fără probleme și acasă, în ciuda specialiștilor care spun că doar în salon se poate oferi o întreținere corectă. Așadar, aveți nevoie și de șampon și balsam. La acest capitol, recomandarea noastră este să încercați mai multe și să vă opriți la cel care dă efecte maxime pentru părul dvs și extensiile dvs.

Dacă părul este 100% natural cu adevărat, nu va trebui să folosiți multe produse pentru ca el să arate și să se comporte bine. Dacă părul nu este de calitate, din păcate, oricâte de scumpe sunt produsele pe care le folosiți, acestea nu pot avea rezultate satisfăcătoare, deoarece părul este problema, nu produsele folosite.

Șamponul Nashi  – Nu conține clorură de sodiu, fosfați sau parabeni!

Orice balsam folosiți, NU UITAȚI: indiferent că aveți extensii de păr sau nu, NU îl aplicați la rădăcină, numai pe lungime. Altfel, veți ajuta la îngrășarea rapidă a părului și aspectul uleios!

Alte produse pe care clientele noastre le folosesc cu succes:

  • Kerastase
  • Wella (roșu)
  • Olaplex 3
  • Placenta – Kallos

RECOMANDĂM: Încercați mai multe variante și optați pentru varianta care dă rezultate maxime în cazul dvs!

 

Menționăm că nu suntem parteneri Nashi sau MarrocanOil, sau a celorlalte branduri menționate, prin urmare, nu avem nici un beneficiu prin recomandările făcute. Sunt recomandări făcute pe baza constatărilor noastre proprii și a unor cliente care le folosesc.

No Comments

Post A Comment