Cea mai importantă regulă în aplicarea extensiilor de păr

Cea mai importantă regulă în aplicarea extensiilor de păr

➡️REGULA DE AUR în aplicarea extensiilor “pe șuvițe” este regula 1:1. Regula despre care mulți specialiști și traineri din România nu au auzit niciodată pentru că n-au urmat, de fapt, nici măcar un curs de bază.

 

Ca exemplu, pot fi toate extensiile “pe șuvițe”.

❇️CE INSEAMNĂ REGULA 1:1?❇️

✅distribuția egală a greutății – mai exact extensiile se aplică pe o șuviță aproximativ la fel de groasă ca extensia care urmează să fie aplicată!

➡️Regulă de care țin cont(dacă o știu) foarte puțini tehnicieni sau specialiști.

➡️Extensiile microring/minitubes, dacă sunt aplicate corect, oferă astfel următoarele avantaje:

👉🏼distribuție egală a greutății

👉🏼fără tensiune la rădăcini

👉🏼urmează direcția naturală a părului

👉🏼flexibilitate individuală a fiecărei șuvițe

👉🏼ușoare în păr

👉🏼culoare personalizată pentru oricare șuviță

💟Atunci când clienta vine la consiliere, luăm în considerare 3 variante de inelușe:

– microring

– minitubes L

– minitubes M

✅Astfel, acestea se aleg în funcție de tipul de păr al clientei dar și de lungimea pe care o dorește la extensii. Pentru că urmărim mereu să respectăm regula de aur în aplicare.

💟O regulă care protejează părul clientei. În plus, oferă rezistență extensiilor. Asigură un gramaj total potrivit cu desimea părului. Și evită supraîncărcarea părului cu extensii!

🔴Cu siguranță, mulți dintre specialiști vor afla, cu ocazia acestei postări, pentru prima dată de această regulă. Și și-o vor însuși, așa cum fac cu multe dintre postările noastre. Ne bucurăm mult să contribuim la îmbunătățirea serviciilor de aplicare extensii cu informații utile!

 

#extensiipartimisoara #extensii #parrusesc #extensiitimisoara #extensiiparbucuresti #extensiiparcluj #extensiipariasi #cursextensiipar #parnatural #extensiidecalitate #microring #nanoring #clips #benziadezive #ponytail #tapein #clipon #cheratina #keratina #tresa #extensiicusute #timisoara #bucuresti #cluj #constanta #iasi #aplicareextensii #aplicareextensiitimisoara #salonextensii

No Comments

Post A Comment