Cum identificăm părul 100% natural?

Cum identificăm părul 100% natural?

Marea problemă în domeniul extensiilor de păr este identificarea celui cu adevărat natural 100%. Datorită comercianților care se folosesc de această etichetă pentru a vinde, în ciuda faptului că știu că părul nu este 100% natural, multe dintre purtătoarele de extensii de păr și-au pierdut încrederea și sunt foarte reticente atunci când e vorba să achiziționeze produse noi. Și pe bună dreptate!

Peste tot, vedem păr 100% natural, culmea, nimeni nu are păr sintetic sau mix silicon. Ceea ce este total eronat. Cele mai mari cantități de păr uman provin din China și India, unde există cea mai numeroasă populație de pe planetă. În aceste zone, extensiile sunt realizate cu produse ieftine și sunt folosite diferite trucuri care să ascundă calitatea reală a părului din extensii.

Ținând cont de prețul de vânzare a extensiilor de păr, multe dintre purtătoare, își dau deja seama când au de-a face cu un păr natural și când nu. Un păr care costă 200-400 lei la vânzare este imposibil să fie 100% natural.

Am atașat mai jos, câteva teste pe care le puteți realiza pentru identificarea unui păr natural 100%. Ultimele 2 teste se referă mai mult la modul de realizare a extensiilor de păr, nu neapărat la identificarea calității părului.

 

Menționăm că fotografia ne aparține și a fost realizată de noi. Orice reproducere intră sub incidența Legii Drepturilor de Autor și se pedepsește ca atare.

No Comments

Post A Comment