Cum să faci bani din pasiunea ta?(eBook)

Cum să faci bani din pasiunea ta?(eBook)

                                         

“Acest ebook  este pentru voi. Pentru femeile care visați că puteți face orice. Pentru cele care nu aveți sprijin din partea altora, dar aveți curaj să vă aruncați singure în valurile vieții. Pentru cele care vor altceva. Pentru cele care cred în ele. Și pentru cele care nu cred încă.

Pentru cele ca mine.

Am scris despre povestea mea cu extensiile de păr, ca să înțelegeți că se poate orice, dacă ești destul de implicat. Ca să înțelegeți că nu e ușor să începi ceva în nici un domeniu. Ca să înțelegeți că dacă voi nu vă implicați în ce faceți, nici cei pe care-i plătiți nu se vor implica, și chiar dacă vor reuși, tot nu va fi așa cum o faceți voi. Ca să înțelegeți cum, de la nimic, un aparat de aplicat extensii de păr cumărat cu 300 lei în 2007, am ajuns să refuz un job în Hollywood pe 2500$ pentru că eu câștig mai mult dacă îmi conduc propria afacere. Totul a plecat de la o idee pe care am avut curaj să o pun în practică atunci când altora li se părea o prostie. Restul a continuat cu faptul că eu am luat în serios ceea ce fac și vreau să fac tot ce se poate face în domeniul ăsta. Când nu va mai fi nimic de făcut și-mi voi epuiza toate ideile în domeniul ăsta, voi încerca să schimb, pentru că, probabil mă voi plictisi să mă mențin la același nivel o perioadă prea lungă. Da, cred că unele din avantajele mele(dar și dezavantajele) e că mă plictisesc repede și întotdeauna vreau ceva mai mult și mai bine făcut.

Visez ca domeniul ăsta să se dezvolte la fel de mult și în România. În privința comerțului cu extensii de păr este destul de dezvoltat și există numeroase site-uri care vând. Dar în privința nivelului de servicii și a persoanelor specializate în acest sens suntem foaarte în urmă și mă bucură faptul că, din nou sunt prima care inițiază ceva.

Încerc să vând o modalitate de a fi independent, nu un curs de extensii de păr. E modalitatea prin care eu am reușit să îmi câștig un ban și să mă fac utilă. E modalitatea prin care am reușit să trăiesc viața așa cum mi-am dorit-o eu. Mi-a oferit o încredere incredibilă în forțele proprii, mai ales prin faptul că am reușit să fac atât de multe, chiar dacă nu mi-a fost mai nimic favorabil și n-am avut nici un sprijin financiar și moral(în afară de cel al amicului/asociatului).

         Sunt o feminist convinsă, dar nu din aia care crede că femeile ar trebui să fie “la putere” și care felicită femeile care știu să “joace bărbații pe degete”. Nu e nimic de jucat. Viața nu e un joc. E o posibilitate de a-ți testa capacitățile fizice, mentale, spiritual, sau cum mai vreți. E o călătorie frumoasă, dar mult prea scurtă ca să facem tot ce-am putea. Cred cu tărie în asumarea propriei vieți, oricare ar fi aia. Și cred, că femeia, trebuie, acum mai mult ca oricând să stea cu capul sus. Nu mai suntem în Evul Mediu, să ne limităm la creșterea copiilor și făcut compot. Ne descurcăm în orice se descurcă și bărbații. Avem aceleași resurse ca și ei. Avem aceeași nevoie de împlinire personală, la fel cum o au și ei. Și îmi pare rău, că, de cele mai multe ori, femeile sunt cele care renunță la ele pentru o familie și pentru o viață care, de cele mai multe ori nici nu le împlinește. Nu, nu sunt împotriva familiei și a copiilor. Sunt împotriva vieții irosite. A unei vieți care nu-ți aparține. Cred că ar trebui să alegem ceea ce ne bucură. Și dacă împlinirea personală e una dintre acele lucruri care ne bucură, să nu o ignorăm doar pentru faptul că suntem femei și “nu e treaba noastră”. “

 

 

No Comments

Post A Comment