Cum trebuie să fie părul tău ca să-ți poți aplica extensii?

Cum trebuie să fie părul tău ca să-ți poți aplica extensii?

         În primul rând, pentru extensiile semipermanente (keratină, microring) este necesar ca părul dvs. să aibă măcar 5-6cm jos, în spate și cel puțin 8-9cm sus, în vârful capului(calota). Extensiile se aplică de jos în sus, pe rânduri, iar fiecare rând acoperă pe cel dinainte, rămânând ca cel din vârful capului să acopere ultimul rând de extensii – cel de sus.

       Apoi, este nevoie ca tunsoarea dvs. să fie filată. Pe un păr drept, se va observa diferența între părul dvs. și extensii, fapt ce deranjează pe majoritatea fetelor. Tunsoarea se poate face înaintea aplicării extensiilor, dar și după aplicarea acestora, pentru a le da un aspect uniform și extensiilor – acest lucru diferă de la caz la caz și este bine să discutați acest aspect cu specialistul care vă aplică extensiile.

      Este necesar ca părul dvs. să nu fie foarte rar sau să existe căderi masive de păr. Dacă nu există destul păr, nu există pe ce să se aplice extensiile. Chiar și extensiile cu clips sau bandă necesită minimul de densitate a părului. Extensiile cu microring și keratină se aplică în funcție de:

  • grosimea firului dvs. de păr
  • desimea părului dvs.

        Pentru aplicarea extensiilor cu keratină și a celor cu bandă adezivă este nevoie OBLIGATORIU ca părul dvs. să fie spălat și uscat în prealabil pentru a nu avea urme de spray, fixativ, spumă de păr, uleiuri sau alte cosmetice. Totuși, din motive de igienă, e recomandat să aveți părul spălat înainte de a întâlni tehnicianul care vă aplică extensiile de păr.

No Comments

Post A Comment